Upplev Ugglarp och Halland...

Vandring vid havet och i Susedalen

Ugglarp och Susedalen är en fantastisk plats för vandring och rörelse i naturen. I närområdet finns massor av områden som är perfekta för vandring.  Stränderna, ängarna och strandskogarna har milvis med lagom stora stigar för promenader och vandringar. En kort bit ifrån havslinjen och Ugglarp finns flera naturreservat och naturområden med ännu fler stigar.


Om du vill ha ännu fler alternativ så finns en kort bilresa bort massor med markerade leder och vandringsstigar att upptäcka.

MTB och terräng

Mountainbike vid havet i Halland

Ugglarp, Långasand och Steninge och naturen häromkring innehåller riktigt bra förhållanden för terrängcykling. I området finner du både snabba grusvägar, snirkliga skogsstigar och tekniska singletracks. Även om Halland är ganska platt så finns i området en hel del höjder och små berg i terrängen. Vill du läsa mer om cykling i Halland kan du göra det på Visit Halland.

Stigcykling
familjecykling vid havet
Glad cyklist
Cykelglädje
cykelpause
MTB vid havet
mountainbike på strandäng
fatbike

Fatbike med Villa Surfgarden

Guidad cykeltur i Halland

Fatbike är en kul aktivitet som passar de allra flesta.

Fatbike är en cykel som har lite större terränghjul vilket gör att det i stort sett går att ta sig fram var som helst.  Villa Surfgarden hyr ut fatbike samt arrangerar guidade turer på fatbike längs strand och skog i Ugglarp.

Läs mer på Villa Surfgarden.