Upplev Ugglarp och Halland...

Kitesurf i Ugglarp - hyr en egen stuga.

På Ugglarps södra strand finns enligt många en av Sveriges eller kanske Skandinaviens bästa kitesurfingstränder. Det är en perfekt spot både för nybörjaren och den erfarna åkaren. Innanför öarna som fungerar som vågbrytare är det fantastiskt plattvatten. Enkelt att träna teknik och ett utmärkt ställe för att träna trick och hopp. Blåser det mer så går det bra och stora vågor utanför öarna för dig som vill köra med vågbräda.

Kitesurfing Ugglarp

Bo bra i egen stuga

Många av våra stugor och boenden är perfekta för dig som vill rå om dig själv under din Kite-helg.
Du sköter dig själv, fixar din egen mat och har på många av våra boenden ordentligt med plats i din egna trädgård. Är ni flera som åker tillsammans kanske Villa Kustvägen och Björketorp passar extra bra?! Här finns stora generösa ytor både inomhus och utomhus. Är ni en familj eller mindre grupp har våra stugor på Hasselvägen och Furuvägen ett bra läge nära havet.

Läs mer och boka här.

Surfing Ugglarp

Kurs och hyra av utrustning

Villa Surfgarden

På Villa Surfgarden finns Ugglarps "Kite-specialister" De lever för Surf och de kan och vet det mesta. Så om du söker en riktigt härlig kitesurfupplevelse så spana in gänget på Villa Surfgarden. Här finns även möjlighet att hyra utrustning och gå kurs.

Läs mer på Villa Surfgarden.